Respect • Betrokken • Vernieuwend

Informatie voor verwijzers

 

Ons beleid ten aanzien van het Corona virus.

 

Patiëntenstop

Gezien de grote hoeveelheid aanmeldingen zijn wij helaas genoodzaakt een (tijdelijke) patiëntenstop voor volwassenen (18+) in te stellen. Dit betekent dat u momenteel volwassenen niet bij ons kunt aanmelden.

GGZ-behandeling jeugd tot 18 jaar

Huisarts: U kunt voor een kind een verwijzing maken waarop u aangeeft of het gaat om Specialistische GGZ (S-GGZ) of Generalistische Basis GGZ (GB-GGZ), eventueel aangevuld met de klachten. Daarnaast hebben wij het ingevulde aanmeldingsformulier nodig. Op de pagina Documenten vindt u een standaard verwijsbrief.
Onze overeenkomst met de gemeenten schrijft voor dat elk volgend behandeljaar een nieuwe verwijzing nodig is. Mocht dit nodig zijn dan komt tegen die tijd de behandelaar of de patiënt hier bij u op terug.
Gemeente & Jeugdbeschermer: u kunt een kind of het gezin een beschikking geven waarop u de hulpvraag en tijdsduur formuleert en aangeeft of het gaat om Specialistische GGZ (54002) of Generalistische Basis GGZ (54001). Daarnaast hebben wij het ingevulde aanmeldingsformulier nodig.

kwaliteitsstatuut