SOCIAAL PSYCHIATRISCH VERPLEEGKUNDIGE
& CONTEXTUEEL THERAPEUT

Als zoon van een huisarts maakte ik vroeg kennis met ziekte en het welzijn van mensen. Met veel enthousiasme koos ik voor een studie verpleegkunde en psychiatrie. Na een aantal jaren binnen de muren van instellingen gewerkt te hebben, wilde ik graag mensen helpen die niet hoeven worden opgenomen. Ik volgde de opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en werkte in verschillende functies, variërend van behandelaar tot manager in de GGZ.

Meer en meer leerde ik dat lichaam en geest nauw verweven zijn met de sociale omgeving en bepalend zijn voor een gezond en een goed leven. De opleiding contextueel therapeut was een logische vervolgstap. Mijn kennis en ervaring zette ik in voor gezins- en traumabehandeling na seksueel misbruik. Daarnaast startte ik in 2010 met José de praktijk, die nu uitgegroeid is tot de huidige De Burcht GGZ .

Mijn persoonlijke drijfveer blijft het bieden van hoop en perspectief aan cliënten. Samen zoeken naar mogelijke oplossingen en verandering, is en blijft de uitdaging.

 

terug naar team>>