PSYCHOTHERAPEUT & GZ-PSYCHOLOOG

Als psychotherapeut met een eigen praktijk in Utrecht werk ik nauw samen met De Burcht. Ik behandel kinderen die amper kunnen lopen tot en met volwassenen. Ervaring deed ik op als (regie)behandelaar bij verschillende organisaties, ziekenhuizen en praktijken.
Elke behandeling begint met het gevoel van veiligheid, dat je je prettig voelt en dat alles besproken kan worden.

Samen gaan we onderzoeken wat er aan de hand is, wat er ten grondslag ligt aan je klachten en wat er nodig is voor verandering en groei. Door mijn brede kennis kan ik putten uit een arsenaal van behandelopties. Samen kijken we welke behandeling het beste bij jou past. In de behandeling loop ik een tijdje met je op, zodat je daarna op eigen kracht verder kunt. Ik vind het belangrijk om samen te werken met betrokkenen van cliënten, zoals ouders, partner, school of andere hulpverleners.

 

terug naar team>>