Als je vastloopt in het dagelijks leven, kunnen wij je helpen. Net zolang totdat je het vertrouwen hebt om zelf verder te kunnen. Wij zijn de uitgestoken hand die jou weer op de been helpt.

Samen met jou bekijkt een team van deskundigen wat je nodig hebt om er weer bovenop te komen. Aan de hand van observaties, vragenlijsten en gesprekken kijken we wie jou het beste kan helpen. Iemand met kennis en ervaring maar ook iemand met wie je een klik hebt.

Misschien ben je niet zo’n prater en vertel je jouw verhaal liever met verf of klei of in sport en spel. Samen kiezen we voor de behandeling die het beste bij jou past. Zo maken we gebruik van de methodes EMDR, psychotherapie, Write Junior, beeldende therapie en cognitieve gedragstherapie. En als ouders of verzorgers ondersteuning nodig hebben, dan bieden we die ook.

Kinderen en jongeren vinden het fijn dat ze ons gemakkelijk kunnen aanspreken. We staan niet boven je maar naast je.

Bij kinderen tot 12 jaar is toestemming van alle gezaghebbende ouders/verzorgers nodig om te kunnen starten met de behandeling. Bij jongeren van 12 tot 16 jaar is ook de toestemming van het kind vereist als ouders inzage in het dossier willen. Jongeren vanaf 16 jaar hebben geen toestemming van ouders/verzorgers nodig om de behandeling te kunnen starten.

Voor aanmelding klik hier.
Voor de toestemmingsverklaring klik hier.
Praktijk De Burcht heeft een samenwerkingsverband met andere jeugdhulpaanbieders uit de regio, voor informatie klik op: Wegwijs in jeugdhulp