SOCIAAL PEDAGOGISCH HULPVERLENER
& GEZINSCOACH

Als sociaal pedagogisch hulpverlener kom ik in mijn werk bij De Burcht vooral bij cliënten thuis en werk ik met een systemische blik. Dat betekent dat de omgeving van kinderen, jongeren en volwassenen bij de hulpverlening betrokken wordt. Voor mij blijft het verrassend en uitdagend om te ontdekken welke patronen, overtuigingen en gedragingen hun oorsprong vinden in de systemen waarin we zijn opgegroeid. Het blootleggen van de verbindingen tussen gezinsleden staat centraal in mijn manier van werken. Daarbij sluit ik aan bij de vraag en zorgen van cliënten.

Ieder heeft een eigen verhaal en samen gaan we op zoek naar krachten en mogelijkheden om zelf weer verder te kunnen en nieuwe verhalen te maken.

In de samenwerking met cliënten handel ik vanuit vertrouwen en een positieve werkrelatie. Openheid, eerlijkheid en een vleug humor zijn kernwaarden die terugkomen in mijn werk.

 

terug naar team>>