ORTHOPEDAGOOG & GEZINSPEDAGOOG

Het is een voorrecht om kinderen en jongeren zó te helpen dat ze weer vooruit kunnen. Na een behandeling ken je jezelf beter en weten kinderen bijvoorbeeld waarom ze zo boos kunnen zijn of juist in zichzelf gekeerd. Als je weet hoe dat komt, kun je leren om met die emoties om te gaan. En thuis wordt het gezelliger. Wanneer het passend is, betrekken we ook gezinsleden bij de behandeling. Dat brede blikveld vind ik aantrekkelijk. Jouw karakter, jouw gedrag, de gezinssituatie, het heeft allemaal met elkaar te maken. Daarom heb ik naast orthopedagogiek ook gezinspedagogiek gestudeerd.

Eigenlijk is het helemaal niet verrassend dat ik nu dit werk doe. Op de middelbare school al wilde ik mensen begrijpen en helpen. Op de een of andere manier kwam iedereen naar mij toe met problemen of vragen. Mensen voelen dat ze bij mij terecht kunnen.

terug naar team>>